fbpx

Coneix el dia a dia d’una granja amb Can Gel

 In Novetats de productors

Amb la idea de millorar i donar valor afegit a la seva activitat, Can Gel us ofereix un projecte innovador: Viu Can Gel! Un servei lúdic i educatiu que ofereixen a tots els públics perquè coneguin de prop el dia a dia d’una granja de vaques lleteres com la de Can Gel. Els interessats poden fer una visita que ofereix informació essencial i curiosa del que es fa en cada espai de la granja, un recorregut més tècnic i especialitzat o un de molt pràctic i interactiu, ja que inclou activitats pedagògiques de suport a la seva Aula.

cangel-pastos

Recorregut Viu Can Gel

Els visitants recorren totes les instal·lacions de la granja acompanyats d’una persona que els fa de guia i els dóna explicacions específiques en cada zona. Durant la visita ens endinsarem en el món de les vaques lleteres veient d’ençà que mengen i de quins cultius prové aquest aliment, quines són les característiques físiques i fisiològiques dels vaques, quin és el seu cicle de vida i el seu cicle de la llet…, fins a la recollida de la llet que produeixen. Aquesta visita es complementa amb:
Audiovisual de presentació.
Zona d’interacció amb els animals.
Zona d’interacció productiva.
Zona d’interacció amb els aliments.
Panells informatius.
Exposició de maquinària i utensilis.
Mini granja.
Àrea de descans

Recent Posts
mel ca parcala