fbpx

Petit Pla explica el secret del Quiché de Carabassó

 In Novetats de productors

Petit Plà està situat en el terme de Palafolls, província de Barcelona. És un poble que es troba a l’interior, delimitat pel riu Tordera i de fons observem la muntanya del Montseny, en la comarca del Maresme. Aquesta empresa té com a pilar fonamental la bona alimentació, elaborada sempre amb aliments de proximitat i allunyats dels químics artificials. En aquesta ocasió, Petit Pla ens ha desvelat el secret d’un plat fàcil de fer i molt saludable seguint les seves primícies. El secret del Quiché de Carabassó

Ingredients de Petit Pla (per 4 persones)

  • 1 carabassó gran de Petit Pla
  • Flors de carabassó
  • 1 ceba grossa.
  • 1 ou
  • 200 ml. de crema de llet.
  • 150 g. de formatge ratllat
  • Sal i pebre

Preparació

  • En una cassola posar la ceba tallada a quadrets, fins que quedi transparent.
  • Afegir el carabassó tallat prèviament fins que es dori. Seguidament, afegir flors de carabassó tallades.
  • S’omple un bol amb tot el que hem posat, i es barreja amb l’ou batut i la nata líquida.
  • En un motlle col·locar la pasta brisa i omplir-la del farcit.
  • Empolvorar amb formatge ratllat i fornejar-ho 40 min. a 180 graus.
Recent Posts