fbpx

Experiència d’esmorzar entre vinyes a Canals&Munné

 In Novetats

El celler fomenta l’enoturisme amb visites familiars a la finca i a les dues caves pròpies, acompanyades d’un tast dels seus vins i torrades amb embotits

Amb l’enfoc posat en la qualitat i la combinació de la tradició i la modernitat, Canals & Munné és un negoci familiar amb solera iniciat el 1915, dedicat a l’elaboració de caves i vins.

Des de fa temps el celler s’ha obert a les visites de la seva magnífica finca de Sant Sadurní d’Anoia. Rodejats d’un entorn afortunat, disposen de dues caves, l’antiga, situada al centre del poble dedicada a l’enoturisme de cap de setmana, i la nova de 1998, situada enmig de les vinyes, per l’elaboració de caves. En un altre enclau, aquesta empresa vinatera també disposa d’un restaurant situat al centre de Sant Sadurní d’Anoia, obert en cap de setmana.

Els visitants poden veure de primera mà dels ceps d’on n’obtenen la seva producció, que aplega vins blancs, rosats i negres, licors, vermut, i vinagre de cava.

Una visita amb bona degustació

Fins a finals de setembre, el celler Canals&Munné prepara uns matins de cap de setmana diferents amb una experiència inoblidable a la finca. La visita inclou una visita a les vinyes, al parc natural d’animals, un tast de 3 vins i caves i un esmorzar de pagès.

Programa de visites:

10:15 recollida de copa a la carpa del celler nou
10:30 sortida de la carpa del celler nou de Canals&Munné (cada visitant amb el seu cotxe personal)
10:45 arribada a la vinya mare
11:00 visita vinyes
11:30 esmorzar de botifarra amb pa torrat i copa de cava (most per als nens)
12:00 visita al parc d’animals
12:30 sortida vinyes
12:45 arribada a la carpa del celler nou amb degustació de 2 productes més pica pica

 

 

 

 

 

La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013

Recent Posts