fbpx

Els aliments de proximitat de tardor

 In Novetats

A la tardor, una alimentació saludable significa cercar productes frescos, saborosos i nutritius que es trobin a prop de casa. Aquests menjars i fruites aporten energia natural per afrontar millor els dies de fred. A la tardor apareixen els colors encantadors, els dies més freds i una excel·lent varietat d’aliments de proximitat!

Espanya ofereix alguns dels millors aliments del món, entre ells trobem productes típics de la tardor com la poma, la magrana, el codony, les nespres, els créixens, els bolets, la col, la carbassa, les carxofes, el moniato o la remolatxa. Aquests aliments contenen fibres, vitamines A, B, C i minerals de tota mena, que són adequats per enfortir el sistema immunològic i l’organisme.

També inclouen en la dieta aliments rics en proteïna, com la carn, el peix, el marisc, els ous o els fruits secs. Aquests aliments ajuden l’organisme a regenerar-se i proporcionar energia, i ens ajuden a regular la gana per tenir millor control del pes. D’altra banda, una font saludable d’energia són els cereals i tubercles com la patata, la carbassa, la remolatxa, el moniato i el blat de moro.

A la tardor gaudim dels productes que ens ofereix l’entorn per estar saludables. El consum d’aliments saludables locals ajuda a mantenir un equilibri entre el benestar personal i el control ambiental. Sumem aquests aliments saludables a una dieta variada i equilibrada per augmentar-ne el consum diari, i així sentir-nos millor.

Recorda que el menjar de proximitat de la tardor no només és nutritiu, sinó que també és un medi ambientalment responsable. Això significa que aquests aliments es produeixen de manera sostenible sense fer servir pesticides ni fertilitzants.

Recent Posts