fbpx

Bodega Miquel Jané: Tradició, innovació i serveis vinícoles de qualitat

 In Novetats

APIAC presenta amb entusiasme la Bodega Miquel Jané, un celler 100% familiar amb 57 hectàrees de vinya i bodega pròpies. Amb una dedicació apassionada a la producció de vins únics, Miquel Jané i Clàssic Penedès, la bodega no només destaca per la seva excel·lència vinícola, sinó que també obre les seves portes per oferir serveis d’elaboració a altres viticultors, fomentant així la indústria vinícola local.

Serveis d’elaboració: Una oportunitat compartida

Amb una extensió de 57 hectàrees de vinya pròpia, la Bodega Miquel Jané posseeix una experiència extensa en el cultiu de la vinya i la creació de vins amb personalitat pròpia. A més de produir els seus reconeguts vins, la bodega obre les seves instal·lacions per permetre als viticultors locals participar en l’art de l’elaboració del vi. Aquesta iniciativa no només enforteix la comunitat vinícola local, sinó que també contribueix a la diversitat de productes de la regió.

Serveis complets d’elaboració: De la vinya a l’ampolla

La Bodega Miquel Jané ofereix un ventall complet de serveis de producció, assegurant una atenció integral des de la recepció de la ràfega de raïm fins a l’obtenció del vi embotellat i etiquetat. Aquest procés inclou la utilització de maquinària de última tecnologia, una sala de botas per a la maduració del vi, i un magatzem per emmagatzemar el producte acabat. La bodega està certificada tant ecològica com convencional i està adscrita a les DO Penedès i Catalunya.

Serveis personalitzats per a viticultors locals

Miquel Jané no només treballa amb vinyes pròpies, sinó que també és una plataforma per als petits productors que busquen unir-se a la indústria vinícola amb serveis personalitzats. Amb la flexibilitat de oferir serveis integrals o parcials segons les necessitats, la bodega esdevé un soci essencial per a aquells que desitgen dur a terme el seu propi vi amb el suport d’experts apassionats.

Compromís amb la sostenibilitat i la qualitat

La Bodega Miquel Jané no només destaca per la seva producció vinícola sinó també pel seu compromís amb la sostenibilitat. A través de pràctiques agrícoles sostenibles, la bodega assegura una producció de qualitat mentre respecta el medi ambient. Aquest enfocament reflecteix la visió de la campanya “Productors Sostenibles – Productors amb Futur”, que destaca la importància de les pràctiques sostenibles per al futur de la indústria agroalimentària.

APIAC celebra la Bodega Miquel Jané com a exemple de tradició, innovació i col·laboració en la indústria vinícola catalana. La seva oferta de serveis amplia les oportunitats per a tots els amants del vi i els viticultors locals, consolidant la regió com a destí vinícola de referència.

Bodega Miquel Jané vídeo

Recent Posts