fbpx

Can Gel: Una tradició lletolera centenària compromesa amb el benestar animal i la sostenibilitat

 In Novetats

APIAC se sent honrat de presentar-vos Can Gel, una granja lletera amb una història que es remunta al 1910 i que ha estat dedicada a la producció de llet amb passió i compromís durant més de cent anys. Amb 250 vaques frisones, de les quals 120 són productives, Can Gel destaca pel seu enfocament en el benestar dels animals i la sostenibilitat, tot incorporant les millores més recents en la seva infraestructura.

Història i compromís: Des de 1910 fins al futur sostenible

Amb més d’un segle d’experiència en la producció de llet, Can Gel no només és una granja lletera, sinó una institució que ha estat una part essencial de la comunitat durant generacions. La seva dedicació a la producció de llet de qualitat va més enllà del seu negoci; és un compromís amb els estàndards ètics, el benestar animal i la sostenibilitat agrícola.

Benestar animal: Espais ampls i cura detallada

Can Gel considera el benestar de les seves vaques com una prioritat essencial. Amb una recent ampliació que inclou una segona nau de 2.500m2, la granja ha creat espais amplis perquè les vaques es moguin lliurement. L’atenció als detalls en termes de disseny, materials i orientació reflecteix l’objectiu principal: assegurar-se que les vaques estiguin còmodes i feliços.

Producció eficient: Innovació a la sala de munyir

La nova nau no només millora el benestar de les vaques, sinó que també demostra el compromís de Can Gel amb la producció eficient. Amb una sala de munyir rotativa interior totalment informatitzada, la granja ha abraçat la tecnologia per millorar els processos i assegurar una producció de llet de qualitat.

Sostenibilitat integral: Des de la granja fins al camp

Can Gel té una presència en 134 hectàrees de terreny, amb 5 hectàrees ocupades per les instal·lacions de la granja, 45 hectàrees destinades al conreu per alimentar les vaques i 84 hectàrees de bosc. Aquest model de gestió integral reflecteix el compromís de la granja amb la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental.

Alimentació sostenible: Des del camp a la vaquera

La pròpia finca de Can Gel és un recurs essencial per a l’alimentació de les vaques. Amb camps que proporcionen part dels aliments per al bestiar, la granja assegura una dieta equilibrada i sostenible per a les vaques. Un veterinari nutròleg especialitzat supervisa la composició de les racions diàries, assegurant la salut i el benestar dels animals.

Compromís futur: Productors sostenibles amb una visió de futur

Can Gel no només celebra la seva història, sinó que mira cap al futur amb una visió clara de sostenibilitat. La granja és una peça clau dins de la campanya “Productors sostenibles – Productors amb futur” de APIAC, demostrant que amb una combinació de tradició, innovació i compromís amb el benestar animal, es pot construir un futur més sostenible per a tots. APIAC valora i reconeix Can Gel com un exemple a seguir dins del sector lleter.

Can Gel video

Recent Posts