fbpx

Mas Buret

 In Productors Sostenibles

Impulsant la sostenibilitat en el sector agroalimentari de la mà de MAS BURET

APIAC, l’Associació de Productors Impulsors dels Aliments Catalans, està encantada d’anunciar el seu treball junt amb MAS BURET, un gran associat que destaca pel seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat en el sector agroalimentari. A través d’aquesta aliança, APIAC i MAS BURET treballaran per promoure la campanya “Productors sostenibles – Productors amb futur”, una iniciativa que posa de manifest la importància d’una producció sostenible per assegurar el futur del sector.

MAS BURET: Un referent en qualitat i sostenibilitat

MAS BURET, amb una llarga història de dedicació a la producció de la mel, s’ha guanyat una reputació excepcional pel seu compromís amb la qualitat dels seus productes i el respecte pel medi ambient. Especialitzats en la producció de productes artesans i de primera qualitat, l’empresa ha adoptat pràctiques agrícoles sostenibles que minimitzen l’impacte ambiental i promouen el benestar dels consumidors.

Amb el seu enfocament en la sostenibilitat, MAS BURET no només produeix un aliment de gran qualitat, sinó que també posa un fort èmfasi en la responsabilitat social empresarial. Des de la utilització responsable dels recursos fins a la col·laboració amb comunitats locals, és un exemple inspirador per a altres actors del sector agroalimentari.

“Productors sostenibles – Productors amb futur”: Una crida a l’acció

La campanya “Productors sostenibles – Productors amb futur” té com a objectiu destacar la importància de la sostenibilitat en la producció d’aliments. Amb la creixent consciència ambiental i les demandes dels consumidors per productes responsables, APIAC i MAS BURET insten altres actors del sector a unir-se a aquesta causa crucial.

La campanya destaca diversos aspectes fonamentals:

  1. Pràctiques agrícoles responsables: Incentivar l’adopció de pràctiques agrícoles que respectin els recursos naturals i promoguin la biodiversitat.
  2. Empenta per la qualitat: Destacar la relació directa entre pràctiques sostenibles i la producció d’aliments de primera qualitat, garantint el benestar dels consumidors.
  3. Transparència i etiquetatge clar: Encoratjar la transparència en la cadena d’abastiment i proporcionar informació clara als consumidors sobre l’origen dels productes i les pràctiques sostenibles implementades.
  4. Innovació sostenible: Fomentar la recerca i la implementació de noves tecnologies que permetin una producció més sostenible sense comprometre la qualitat dels aliments.

El compromís de MAS BURET amb la campanya

MAS BURET es converteix en un exemple destacat d’aquest compromís amb la sostenibilitat, ja que integra pràctiques responsables en tot el seu cicle de producción, per això, posa en pràctica els principis de la campanya per assegurar un futur sostenible per a tots.

APIAC celebra aquesta col·laboració amb MAS BURET i espera que aquesta unió serveixi com a catalitzador per a més empreses del sector agroalimentari per abraçar la sostenibilitat com a pilar fonamental de la seva missió empresarial. Un sector agroalimentari sostenible no només beneficia el medi ambient sinó que també construeix un futur més robust i saludable per a tots.

 

Mas Buret vídeo

Recent Posts