VEGGIE KARMA

 In melmelades i fruits secs torrats

Veggie Karma és un projecte nascut el 2018 amb un fort compromís cap a la sostenibilitat, el respecte pels animals i la salut. Especialitza en l’elaboració de productes vegans com semicurats, cremosos i cubs fermentats, tots elaborats a Barcelona amb ingredients de cultivadors locals i cooperatives. L’empresa dóna prioritat a la proximitat dels seus proveïdors, garantint la frescor i la qualitat dels seus productes, i utilitzant altramuces locals i anacards del comerç just.

Aquests productes són totalment lliures de lactosa, gluten, colesterol, espessants, conservants, colorants, sal i sucre afegits. Veggie Karma es enorgulleix d’oferir creacions amb perfils nutricionals excepcionals, que no només són delicioses, sinó també saludables.

El projecte neix amb la missió de transformar els hàbits de consum que han contribuït a la crisi climàtica i social, buscant oferir alternatives més saludables i responsables. A més, Veggie Karma treballa activament per reduir el seu impacte mediambiental i generar un impacte social positiu a través de les seves pràctiques i productes.

El 2019, Veggie Karma va ser accelerat pel Basque Culinary Center com a startup innovadora, destacant el seu enfocament disruptiu en la indústria alimentària. El seu objectiu és oferir productes saborosos, saludables i sostenibles que siguin compatibles amb un estil de vida conscient i respectuós amb el medi ambient.

Recent Posts