fbpx

Associats

Mas Buret

La quarta generació d'apicultors de l'empresa familiar Oliva Codina amb producció pròpia de mel, envasat i comercialització. En l'actualitat cuiden al voltant de 300 arnes situades en diferents zones de les comarques del Penedès, l'Anoia, el Bages i la Cerdanya.

Canals & Munné

Canals & Munné és una empresa petita i familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves de qualitat mitja i alta des de 1915, quan Josep Canals Capellades, besavi de l’actual Enòleg Òscar Canals, va iniciar l’activitat. L’escut de la casa simbolitza els canals d’aigua que porten cava i les torres, formant la unió de la marca, junt amb les fulles i el raïm de la vinya.

Torclum

Una petita empresa familiar de la Bisbal del Penedès (Tarragona) que porta generacions dedicada al cultiu de l’olivera. Actualment controlen tot el procés productiu, des del cultiu fins a la venda al consumidor final, per oferir el millor oli d’oliva verge extra (oove) ecològic de la nostra terra.

Petit Pla

Els hi agrada fer créixer els seus productes i fer-te’ls arribar.
Situats en el terme de Palafolls, província de Barcelona. És un poble que es troba a l’interior, delimitat per el riu Tordera i de fons s'observa la muntanya del Montseny, en la comarca del Maresme.

Plana de Vic

L’any 1966, un grup de ramaders d’Osona va celebrar l’assemblea d’iniciació de la Cooperativa Agrària Comarcal Plana de Vic amb l’objectiu de crear un organisme que defensés millor els seus interessos i coordinés els pagesos, tot intentant buscar solucions als problemes econòmics i d’organització que els afectaven.

L'Àgraria de Torelló

L’Agrària, la Cooperativa de Torelló té l’origen en les antigues càmeres agràries l’any 1972, i es va constituir com a cooperativa el 1986. La nostra missió és subministrar els productes i serveis als socis i clients pel desenvolupament de la seva activitat agro-ramadera. L’integrem 100 socis actius, majoritàriament ramaders de porcí, boví i oví de la comarca d’Osona units per trobar solucions als problemes diaris de la nostra activitat a pagès.

Can Gel

Dedicats a la producció de llet des de 1910, actualment a Can Gel tenim 250 vaques frisones, de les quals 120 són productives, és a dir, estan donant llet i la resta estan en altres moments del seu cicle vital (vedelles, prenyades, seques…).

Fundació CEO del Maresme

La Fundació CEO del Maresme és el Centre Especial de Treball de la Fundació el Maresme. La nostra finalitat és la creació i el manteniment de llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual en tota la comarca del Maresme.