fbpx

Can Gel

Granja lletera

Dedicats a la producció de llet des de 1910, actualment a Can Gel tenim 250 vaques frisones, de les quals 120 són productives, és a dir, estan donant llet i la resta estan en altres moments del seu cicle vital (vedelles, prenyades, seques…).

La neteja, el servei veterinari, l’alimentació, la cria, la munyida, les anàlisis de la llet, etc. són aspectes que mimem molt.


L’ampliació de la granja

La recent construcció d’una segona nau de 2.500m2 va tenir en compte, en quant a disseny, materials, mides, orientació, espais…, el nostre principal objectiu: augmentar el benestar de les vaques; però també el nostre projecte educatiu Viu Can Gel!

La nau nova inclou una sala de munyir rotativa interior, totalment informatitzada.


Les vaques

Les vaques de Can Gel tenen espais amplis per moure’s bé, llits i cubicles especials per descansar, zones diferenciades segons el seu cicle vital (nursery, nau de vedelles joves, de vaques a punt de parir, de vaques parteres…).

Els darrers canvis han permès augmentar el nombre de vaques fins 250 i situar-nos en una producció mitjana de 33 litres de llet al dia.


L’alimentació de les vaques

ACan Gel tenim camps que proveeixen bona part del menjar de les vaques. La composició de les matèries primeres de les racions diàries (farratges i concentrats) les determina un veterinari nutròleg especialitzat i i la barreja alimentària varia segons les necessitats de l’animal, la seva edat, l’època de l’any, la disponibilitat dels farratges, etc.

Contacte

Can Gel Veïnat Rimblas, 1
08318 Canyamars, Dosrius

+34 600 437 181

https://www.can-gel.com/