fbpx

Canals & Munné

Canals & Munné és una empresa petita i familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves de qualitat mitja i alta des de 1915, quan Josep Canals Capellades, besavi de l’actual Enòleg Òscar Canals, va iniciar l’activitat. L’escut de la casa simbolitza els canals d’aigua que porten cava i les torres, formant la unió de la marca, junt amb les fulles i el raïm de la vinya.

Josep Mº Canals Casanovas, fill del fundador, juntament amb Dolors Torres Munné, va formar part de la 2º generació de la cava. Fruit d’aquesta unió va néixer Montserrat Canals Torres, l’actual gerent.

En l’actualitat estan al capdavant del celler Òscar Canals Medina com a Enòleg i Ivan M. Canals com a director comercial. Francisco Medina Gutierrez és l’encarregat de producció. Fa poc ha nascut la 5º generació de la casa; Òscar i Nil Canals Gramisel.

Actualment tenim dues caves, l’antiga de 1915, situada al centre del poble dedicada a l’enoturisme de cap de setmana, i la nova de 1998 situada entremig de les vinyes, per l’elaboració dels millors caves de la zona.

En els últims anys hem guanyat diverses Grans Medalles d’Or, Or i Plata, a diferents certàmens nacionals i internacionals que ens han fet catapultar la marca al prestigi més alt del sector. Les últimes, al concurs Mundial de Brussel·les, com a millor cava del certamen.

El 90% dels nostres caves estan qualificats pel consell regulador del cava, com a caves Gran Reserva. El 10% restant són caves Reserva.

En el present, el celler està comercialitzant vins i caves, tant a escala nacional (Madrid, Bilbao, València, Badajoz, Barcelona, Girona, Lleida, etc…) com a escala internacional (Japó, EUA, Costa Rica, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Suïssa, Andorra, Dinamarca, Brasil, etc…).

Contacte

Carretera de San Sadurní a Vilafranca, Km 0.5, 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona

938 91 03 18

info@canalsimunne.com