fbpx

Plana de Vic

Fundada el 1966 per ramaders d’Osona amb l’objectiu d’aportar valor als pagesos de la comarca. La Cooperativa Plana de Vic disposa d’una fàbrica de pinsos, granges, una sala d’especejament, una agrobotiga Rebost Pagès i un Economat, oficines i una farmàcia veterinària a Gurb.

ALIMENTACIÓ SANA DEL BESTIAR: CONTROL INTEGRAL DEL PROCÉS D'ALIMENTACIÓ

Cooperativa Plana de Vic controla de manera integral el procés de producció de l’alimentació, des de la formulació dels pinsos, la cura dels animals, l’especejament de la carn i la comercialització directa dels productes dels seus productors als seus establiments.


LA PROXIMITAT: EL VALOR DE LA DIFERÈNCIA

A través de l'agrobotiga Rebost Pagès de Plana de Vic oferim productes propis dels nostres socis i d'altres cooperatives elaborats artesanalment i de Km 0. Un espai de proximitat per vendre productes frescos i per oferir la màxima confiança i seguretat al consumidor.


EL NOSTRE COMPROMÍS: JUNTS CONSTRUÏM EL FUTUR

A Plana de Vic treballem per aportar valor afegit als membres de la cooperativa i tenim sempre en compte el territori. Volem ser una organització sostenible en tota la cadena de valor agroalimentària, assegurant el nostre creixement gràcies a un model basat en la participació i els principis ètics.


CARN DE PORC PLANA DE VIC: PORC DUROC

Carn que prové de porcs criats a les nostres granges. El resultat és una carn de porc més gustosa, i una textura i sabor immillorable i amb una àmplia gamma de beneficis nutricionals.