fbpx

Torclum

Una petita empresa familiar de la Bisbal del Penedès (Tarragona) que porta generacions dedicada al cultiu de l’olivera. Actualment controlen tot el procés productiu, des del cultiu fins a la venda al consumidor final, per oferir el millor oli d’oliva verge extra (oove) ecològic de la nostra terra.

Tot comença al camp

Els seus cultius estan situats en una zona privilegiada, als peus de la serralada Prelitoral, amb el Montmell a l’esquerra – el cim més alt del Baix Penedès – i unes vistes immillorables cap al mar.

Les condicions d’aquest paratge fan de l’oli de Torclum un producte molt especial. Una gran terra, la baixa pluviometria i un clima suau permeten fer una collita molt primerenca que comença cap a finals d’octubre.

El resultat és un oli afruitat excel·lent amb una tonalitat totalment verdosa.

Cultius d'oliveres propis


El seu oli d’oliva s’elabora exclusivament amb els fruits de les seves pròpies oliveres, fet que els hi permet controlar el producte des de l’origen.

La Collita

En els seus cultius segueixen criteris de producció ecològica, evitant l’ús de productes químics i realitzant la poda manualment. Després fan la recollida amb tota la cura per preservar les propietats dels fruits.


El secret del seu oli es basa en la recollida primerenca de l’oliva, seguint les diferents fases del calendari lunar. Aquesta recollida es fa entre començaments d’octubre i desembre.


Aquest fet els permet allargar la intensitat del sabor de l’oli perquè en puguis gaudir tot l’any.

Contacte

Plaça Pau Casals, 5
43717 La Bisbal del Penedès (Tarragona)

615 602582 Jordi | 620 148362 Ester

https://torclum.com/